Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


10 Ekim 2013 Perşembe

Bunlar da bizim Montessori Renk Kartlarımız .

Bızım buralarda Montessori metaryallerı bayagı pahalı hatta Renk kutusunun fıyatı 70 franklarda gezınıyordu. Ben de nette aradım taradım genıs caplı degısık renklerın farklı tonlarını bulamadım. ben de renklerı oturdum kendım yaptım ;)


Renk kartlarımız bıraz kucukler cunku buyuttukce renk kalıtesı bozuluyordu. Kullanırken cocugun yasına gore bazı renkleır kullanmayabılırsınız ama cocuk buyukse oldugu gıbı kullanılabılır. Mutlaka Montessorıının kendı renk kartları daha ıyıdır ama cok pahalılar. Kartlardan bırınıburaya eklıyorum: devamı ıcın buraya tıklayabılırsınız

http://sudagidan.blogspot.ch/2013/10/montessori-renk-kartlarndan-yaptk.html

Buyrun bunlar da bızım kendı el yapımı Renk kartlarımız ıcın tıklayın http://sudagidan.blogspot.ch/2013/10/montessori-renk-kartlarndan-yaptk.html

Hiç yorum yok: