Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


18 Mayıs 2010 Salı

BEO: Bocekler

Esra (Archi*Sugar) ve kizi Defne (4 yas)
.............................................................
Defne tum hayvanlara asik. Buyuk, kucuk, iyi, narin, yirtici, evcil... hic fark etmez... hepsi onun icin saatlerce inceleyebilecegi, hic durmadan hakkinda konusabilecegi ve binlerce soru sorabilecegi varliklar. Bocekler ise onun ilgisini ceken hayvan gruplarindan sadece biri.

Baharin gelmesi ile cicek ve bocek turleri oldukca cogaldi. Bu nedenle, kucuk hanimin son zamanlardaki en buyuk hobisi babasiyla kirlara, ormanlara dalip cesit cesit cicekleri ve bocekleri incelemek, kucuk doga koleksiyonunu genisletmek, kelebekleri seyretmek, fotograflar cekmek, kuslara yemlikler hazirlamak ve tabii ki begendigi bocekleri kucuk ozel buyutecli inceleme kavanozuna koyup ansiklopediden ne olduguna bakmak ve incelemek, incelemek, incelemek...
 
 






Hiç yorum yok: