Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


14 Nisan 2011 Perşembe

KAHVERENGİ BASAMAK-PEMBE KULE (NAR, 3.5 YAŞ)

Sanırım grupta paylaşılan bir siteden kaydetmişim, kahverengi basamak-pembe kule kombinasyon çalışmalarını. Bir akşam Nar basamaklar ve kuleyle oynamak istediğini söyleyince bilgisayardan görselleri açtım, kendisi seçti hangisini yapmak istediğini, her fotoğrafı birlikte inceleyip, hangi parçanın hangisi olabileceğini konuşup yapmaya çalıştık. Bazı kombinasyonlar benim fazlasıyla katılımımı gerektirdiği için onları buraya almadım, Nar'ın seve oynaya daha çok kendi başına yapabildiklerini paylaşıyorum. Bu ilk kombinasyon çalışmamızdı, benim tahminimden çok daha heyecanlı ilgi gösterdi Nar, hatta tek başına basamaklar ya da pembe kuleyle ilgilendiğinden daha çok ilgilendi bunlarla..





idilvenar

3 yorum:

Nihan dedi ki...

Sevgili İdil merhabalar,kahverengi ve pembe blokları izmir de nereden alabilirim ve tam olarak bu setlerin isimleri nedir.uzun süredir aklımdaydı hazır burada görmüşken sormak istedim. teşekkürler.

idilvenar dedi ki...

ben iki yıl önce grubumuzun öncülüğünde Ankaralı bir oyuncakçıya (123 Oyuncak'tı sanırım adı) sipariş etmiştim. Gruptan öğrenebilirsin detaylarını.. bende bilgiler yok ne yazık ki..

idilvenar dedi ki...

pardon, isimleri Kahverengi Basamaklar, Pembe Kuleyabancı kaynaklarda Brown Stairs ve Pink Tower olarak bulabilirsin..