Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


29 Eylül 2008 Pazartesi

Kerem'in Gokyuzu (15 ay)


Biz gökyüzünü böyle anlatmaya çalıştık. Biraz kolay bir çalışma oldu ama evde ancak böyle antatılırdı herhalde. Dışarı çıkmış olsaydık teleskopla yıldızlara bakabilirdik.


Kerem kendi gökyüzünü yapmaya çalıştı. Benim hazırladığım bulutları, ay ve güneşi mavi gökyüzüne serpiştirdi. Bunları yaparken çok eğlendi.



Bazen işi büyüttü ve kendi oyuncaklarını da yaptıgı faaliyete dahil etti:))


Veee finalll! İşte Kerem'in gokyuzu



2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel bir çalışma olmuş.blogunuzuda ziyaret etmek istedim ama davetli olmak gerekiyormuş.

Esra dedi ki...

Hilal Hanım, bloğumuz tüm okuyuculara açıktır, davet gerekmiyor. Mail grubumuzdan bahsediyorsanız, yahoo group'tan ulaşabilirsiniz. Saygılar