Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


20 Ekim 2008 Pazartesi

BEÖ-SONBAHAR Güneş-Begüm 4 Aylık


Bu haftaki etkinlik sonbahar,bu etkinlik için ne yapabiliriz ki???Sonbahar gelince begüm babannesinin ördüğü yelekleri ve hırkaları giymeye başladı,mevsim değişikliğini buradan farketti ama begüm bundan hiç hoşlanmadı,yaz bebeği olduğu için hep çıplak dolaşmıştı,şimdi bu kıyafetlere tepki veriyor.Yelek bir derecede hırkaların kolları elinide kapatınca huysuzlanıyor.Sabah babannesine götürürken yağan yağmurla arabada çalışan sileceklerde çok dikkatini çekti,hatta çok hoşuna gitti:)gülücükler attı,bizi de güldürdü sabah sabah.:)Bizde onu yağmur yağıyor seller akıyor begüm bebek camdan bakıyor şarkısı ile eşlik ettik.

2 yorum:

Primarima dedi ki...

Allah bağışlasın çok tatlı maşallah.Bıcırık birde şimdiden aktivitelere dahil olmuş :)

Güneş Akay dedi ki...

Biraz aceleci davrandık sanırım,bazen birşeyler yapmak için geç kalıyormuşum gibi geliyor ondan kaynaklanıyor heralde.Sevgiler.