Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


28 Ekim 2009 Çarşamba

B.E.Ö. Cumhuriyet

Füsun ve Defne(18 ay)
Defne Yaprağı Şimdiye kadar Defne'ye Atatürk ve Türk Bayrağını tanıtmadığımı bu haftaki etkinlik konusunu görünce farkettim. Bugün okuldan iki bayrak getirdim ve Atatürk kartpostalıyla beraber Defne'ye verdim. Bayrağı pek kavrayamadı, daha çok üzerindeki hilale bakıp aydede aydede dedi ama Atatürk ismini hemen öğrendi, bu kim diye sorunca, söyledi, nerede deyince gösterdi.
Önce bayrağı bisikletine takıp Atatürk resmiyle Cumhuriyet Turu attık evde.


Sonra bayraklarla ve kartpostalla odasındaki rafa Atatürk köşesi hazırladık. Birkaç gün boyunca orada kalacak. Yerimiz geniş olsa, keşke sürekli orda kalsalar. Bakalım belki duvara asarız.

2 yorum:

Esra dedi ki...

Aslinda BEO etkinliklerinin asil amaci da, bu. Vesilelerle minnoslarimiza yeni ve guzel seyleri tanitmak. Cok guzel bir aktivite olmus, tebrikler.

Bu arada, rica etsem yazinin basina "anne ismi, cocuk ismi ve yasini " yazabilir misin? Okuyanlar icin daha aciklayici oluyor. Blog adresini de ekleyebilirsin istersen.
Sevgiler
Esra

Montessori Egitimi Yazarlari dedi ki...

esracım aynı anda yazdık sanırım, adımı ve adresimi eklemediği hatırlayıp geri geldim, başına ekledim hemen
BEÖ etkinlikleriyle eksiklerimizi tamamlıyoruz çoğu zaman gerçekten, aktiviteyi beğenmene de çok sevindim
sevgiler bizden de