Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


21 Ocak 2010 Perşembe

BEO: Kutuphane




Elimize sepeti alıp kitaplıktakilerden Durunun ilgisini çekebilecek olanları toparladık, Odasında massusçuktan kütüphane yaptık, Durucum da kütüphaneci oldu. Şapka taktık, evet biraz ilgisiz bi şapka:) biraz kitap karıştırdık, resimlerine baktık. Aylinin hediyesi bol kedili bi kitaba bayıldı. Biraz anlattım, kütüphanede sessiz olunur, kitaplara bakılır, okunur vs, konuştuk. Bu hafta odasında kalsın, gün içinde oynamaya devam edelim iyice pekiştirelim öğrendiklerimizi. Napalım çok soğuk, gerçek bir kütüphaneye gidene kadar idare edicez böyle, gittiğimiz zaman da oldukça donanımlı olucak bizim cucu.

http://durugunlerimiz.blogspot.com/

1 yorum:

Lakisa dedi ki...

My daughters have the same hat from Ikea! She is too cute.