Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


16 Kasım 2009 Pazartesi

HAYVANLAR & RAKAMLAR İLE İLGİLİ PUZZLE

Elif & Alpi (41 ay)
alpiharikalardiyarinda.blogspot.com


Resimleri stickerlara bastım & kalın kağıt/mukavva/kartona yapıştırdım. Ben 300 gr lık herhangi bir kağıt seçtim. Lamine ettim. Önce 2-3 parçaya bölüp sundum; birkaç gün sonra tam parçalara ayırdım. Puzzle’ lar lessonsense’ den. Rakamlarla ilgili olanlar pek keyifli. Her rakamı farklı şeklide ayırmışlar. 







4 yorum:

Berna dedi ki...

Elif, benim yöntemle hazırlamışsın puzzle ları :)) Nasıl, daha iyi oldu değil mi eski kartlarına göre?

KEO dedi ki...

çok güzell, eline sağlıkk.
rakamları bölme fikri çok çok hoşuma gitti.

Naşide Dönmez dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.laminasyonu makine ile mi yapıyorsunuz.makine ise markasını yazarsanız sevinirim.bu işlerde yeniyim ve bir hevesliyim ki dosyalar doldu taştı laminasyon yapılacak bekliyor:)

ElfAna dedi ki...

Ata sofrasi,
Oncelikle tesekkur ederim. Laminasyonu makina ile yapmiyorum. Okul zamanindan kalma formul; kirtasiyelerden veya yapi marketlerinden tedarik edebileceginiz seffaf folyolari, arkalarindaki isaretlerden yararlanarak kesebilirsiniz. Oldukca pratik ve ekonomik bir yontem.