Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


24 Kasım 2009 Salı

Karışık aktiviteler- Nar (24 ay)

İnce hareketler-mercimeklerin arasindan nohutlari ayiklamak



Kartlarla eşleştirme




Cıvık hamurla resim




kırık pastel boyaları alüminyum folyoda eriterek kalıp boya yapmak


BEÖ-Müze ve sergiler

4 yorum:

Esra dedi ki...

Ne güzel şeyler yapmışsınız bayıldım. Oğlum ne yazık ki eşleştirme kartlarına pek ilgi göstermiyor ama cıvık hamura bayılacağına eminim. Hamurun tarifini alabilir miyim?

ElfAna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ElfAna dedi ki...

Nar' in pastel boyalari cok guzel. Ben de yapmak istiyorum. Koni seklinde buz kaliplari kastirdim gozume ama firin konusunda tereddutluyum. Olur mu acaba?

idilvenar dedi ki...

merhaba, civik hamurun tarifi cok basit: un+su+gida boyasi, kivamini istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz. ne kadar su o kadar civik:)

kalip boyalar icinse kirik pastelleri eski bir cezvede isitip aluminyum muffin kaliplarina doktum, aslinda bu kaliplarin icine pastel kiriklarini koyup dogrudan firina da verilebilir! eger gokkusagi gibi renk renk kaliplar yapmak isterseniz muffin kaliplarina azar azar renkleri koyup sogudukca diger rengi koyabilirsiniz..
kolay gelsin:)