Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


21 Haziran 2008 Cumartesi

ahsap oyuncaklar

sevgili pinarbk nin bizimle paylastigi baba oyuncagi fikri uzun zamandir aklimdaydi,hatta 1 onceki oyuncak alisverisinde esim muzik aletlerini ve cekici kendi icin secmisti ama islerinin yogunlugu sebebiyle degil oynamak opmek icin bile nermini bulamadi,biz de dayanamadik oynadik..bugun tekrar baba oyuncagi aldim..tahta bloklari ipe dizmece:)
oyuncak 3 yas ustu cocuklar icin ama biz nerminin 3yasinda gercek boncuklarla taki yapmayi planladigimiz icin suan icin bunlar uygundur..
siz de ahsap buyuk boncuklarla ki annem suan ismini hatilayamadigim kanavice diye uydurmak istedigim saksilik yapiminda bu buyuklukte boncuklar kullaniyordu(hani duvar koselerine asilan)
o boncuklari boyayip ayakkabi bagcigina dizebilirsiniz..
ben 7.99 a aldim

bu ahsap masa ustu tiyatroyu gordugumde gozlerim isildadi..12.99
-nermin benim adim kopek,hav hav hav

-nermin benim adim ari,viz viz viz

ahsap civi-cekic.. 7.99

muzik seti.. 19.99

100 parcalik tahta bloklar.. 16.99
el kuklalari tanesi... 1.00

3 yorum:

pinarbk dedi ki...

Sanırım sandalyeleriniz İKEA'dan. Geçen haftasonu biz de aynısından aldık. Bazı oyuncaklar masanın üstünde duruyor. Sandalyeye oturup öyle oynuyor.
Nermin'e yeni oyuncaklarıyla iyi eğlenceler, iyi öğrenmeler...

sib dedi ki...

merhabalar,
herseyi cok guzel nerminin bol eglenceli zamanlar gecirsin insallah. birsey ogrenebilirmiyim, el kuklalarini nereden buldunuz.

kolay gelsin:)

zerrin dedi ki...

evet sandalyelerimiz ikeadan,bizde cok sevdik...nemrin maalesef oyuncaklardan cabuk sikiliyor..onceleri hergun hepsiyle oynatmaya calisiyorduk,artik birkac gunde bir cikariyorum
el kuklalarimiz dollaramadan..birgun bir dollaramaya girme sansin olursa,didikle derim,biz oynayabilecegimiz cok sey buluyoruz