Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


29 Kasım 2008 Cumartesi

BEÖ-MESLEKLER Güneş-Begüm 5 Aylık


http://www.gunescuneyt.com/
Begümle bu haftaki aktivitemiz meslekler olunca kızıma doktor ve hemşire mesleklerini anlattım,begüm doğduğundan beri her ay doktor ve hemşirelerle birlikte ve ben fırsat buldukça bu doktor kontrollerini kayda alıyorum,begümle birlikte bu kayıtlardan birini seyrettik,ona yapılanları anlattım,evimizdeki steteskop’u begümün kulağına taktık aynada kendisine baktı ve şırıngayı ise ağzına sokup emmeyi tercih etti hemşire hanımın yaptığı rota virüsü aşısı mı geldi aklına acaba?? :) bu aktivitemizi de böyle tamamladık,başka aktivitelerde görüşmek üzere:)