Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


21 Aralık 2008 Pazar

Meslekler

Archi*Sugar Esra & Kizi Defne (3 yas)
..................................................................
Meslekler, uzun zamandir uzerinde calistigimiz bir konuydu. Meslekleri ogrenmenin disinda evde sik sik oyunlarimizin icinde de kullaniyoruz. Doktorculuk, ahcilik, postacilik, vs...

Bu aktivite kapsaminda daha once de bircok kere ogrendigimiz YA-PA kartlarindaki meslekler kartlarini yeniden elden gecirdik, tek tek hepsini hatirladik.


Ayrica elimizdeki bir baska kart serisindeki meslekler bolumunu ilk defa inceledik ve birlestirilen kartlari bir araya getirerek mesleklerin Fransizcalarini duyduk.

Ogrendigimiz mesleklerin gerceklerini yolda her gorusumuzde tekrarladik...

Archi*Sugar
........................................................
Diger BEO Aktivitelerimiz

1 yorum:

KEO dedi ki...

puzzle şeklinde olan da çok güzelmiş Esra'cığım..