Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


26 Mayıs 2008 Pazartesi

BEO-spor

BEO un bu haftaki konusu spor..o gun cocuklar doya doya spor yaptilar.
Babamiz hem kendi hemde cocuklari icin ok ve yay yapti ve birlikte ok attilar...Hedefe isabette ilk basta cok zorluk cekseler de teknigi kavradiktan sonra daha bir keyif aldilar.


Cocuk alanlarinda bol bol kosusturup eglenceli aktivitelerle spor da yaptilar....


Bir de son zamanlarda sporun cogu turunu evimizdeki wii ile yapiyorlar. Artik tv zamanlarini bile wii ile spor yaparak geciriyorlar. Hos verda fiziksel aktivite konusunda biraz tembel oldugu icin tenisi bile asgari hareketle oynamayi tercih ediyor ve bu sebeple her seferinde de yeniliyor ama gene de yapiyor mu yapiyor iste ;))

2 yorum:

Esra dedi ki...

ok ve yayi kendiniz mi yaptiniz? Harika birsey olmus. Hem yaratici hem bedensel gelisimi destekleyici. Ellerinize saglik.

Ayşe dedi ki...

tabi tabi esra, babamiz oyle seyleri cok sever, cocuklarla birlikte oturup yaptilar. yapilis asamalarinda etkinlik icin guzel bir aktivite olacagi aklima gelmedigi icin fotograflayamadim onlarin o hallerini ama cok ta keyif aldilar, once yay yapabilecekleri egimli bir deynek ve ok cubuklari aradilar tum ormanda, sonra da uzaklardaki arabamiza gidip ip getirdiler ve yaptilar iste ;)

not: iste kene vakamizin oldugu gun de o gun :-(