Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


21 Mayıs 2008 Çarşamba

En başarılı yıllar spor yapılan yıllar!...

Aktivitenin ismi spor. Şöyle bir düşündüm; ben torunuma nasıl bir spor aktivitesi yaptırabilirim?
Şartlarımıza göre zor. Zor değil imkansız.
Bu konuda ne yazabilir diye düşününce bizim ikizler aklıma geldi. Öyle ya. Tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirdim. Öyle de yapmaya karar verdim.
Önce şunu belirteyim. Öyle ya da böyle çocuğunuza mutlaka spor yaptırmaya çalışın. Bir ağabey, bir dede olarak önerim bu.
Sadece şunu söylemekle yazıyı bitireceğim; Bizim ikizler dört yıl büyük bir klüpte kürek çektiler. Küreğe orta okulda başladılar, lisede devam ettiler.
Ne olmuş yani der gibisiniz. Bir şey oldu tabii; fizikleri çok güzel gelişti, okullarında en başarılı oldukları yıllar, kürek çektikleri yıllar oldu.
Punto Dede

3 yorum:

KEO dedi ki...

kızımın ilerde sizin ikizler gibi hobinin ötesinde sporla ilgilenmesini isterim doğrusu Akın abi...

pinarbk dedi ki...

hayatının bir döneminde spor yapmış birinin vucudundan bu mutlaka anlaşılıyor. Yıllar geçmiş olsa bile.
Ben bu konuda Duru'nun babasına güveniyorum. o sportmen Billy, ben tembel balık...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cocuklariniz sizin gibi bir babalari oldugu icin cok sansliymis:)

Ben de sansli cocuklardandim:) Babam beni her zaman spor konusunda tesvik etti. Ve sizin dedbahsettiginiz gibi kesinlikle spor ve okul basarisi arasinda dogru oranti var:)