Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


29 Mayıs 2008 Perşembe

selam gunes!nasilsin -(BEO-spor)-agacabirtasattim.blogspot.com

gectigimiz hafta ayaklarimizi sokmak istedigimiz su gokten gelmeseydi gelmis gecmis butun BEO aktivitelerini birarada yapip listeleri altust edecektik..:)
sporla baslamak kismetmis..
bizim nermisle hemen her sabah yaptigimiz bir aktivite,gunesi selamlama-suryanamaskara..normal halinde yoga duruslarinin 6-8-12 lik serilerle tekrarlanmasindan olusuyor,bize ise 1 kere yetiyor..
felsefesine inananlar sozlerinide soyluyor(ey gunes kavanozunun kapagini ac bizi aydinlat gibi birseydi),cakralarini aciyor..bizim icinse 3 penceresi var
-bana bakan penceresi sabahlari cok enerjik ve dinc uyanan kizima yetisebilmek(beni ayiltmak)
-cok hareketli kizimin hareketlerini bugun icin olmasa bile gelecekte kontrollu harekete cevirmek
-hareketlerin hepsini uyguladiginizda vucudunuzdaki kaslarin hepsi calismis oluyor..

kizim beni taklit ederek yaptigi icin fotograflarini pek cekemedim,ben ayaga kalkinca o da kalkti:) bu sebeple gecikmis post oldu,oldugu kadar artik
nermis simdilik sadece basit olanlarini yapiyor,selamlama-geriye kivrilmaya calisma-yere yatma...

biz sabahlari 6:30 gibi kalkiyoruz,henuz havalar isinmadigi icin iceride yapiyoruz ama bazen ogleden sonralari balkonda tekrar ediyoruz...

*daha fazla bilgi icin tiklayin

3 yorum:

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Çok güzel bir aktivite olmuş. Yoga yapmak çok güzel bir fikir.

Esra dedi ki...

harika bir fikir bu!!! bayildim!

pinarbk dedi ki...

Birlikte yoga harika bir fikir. Çok beğendim aktivitenizi:)