Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


3 Mayıs 2008 Cumartesi

Defne'min Su Aktivitesi

Yemek Şenliği Hülya - Defne'si 5 Aylık




















Defne'm 5 aylık olduğu için nasıl bir aktivite yapabilirim diye düşünürken; Defne'min sesli ve hareketli objelere olan ilgisi geldi aklıma... Bende yarı yarıya su dolu pet şişeyi önce Defne'min karşısında çalkaladım. Haliyle oldukça ilgisini çekti. Suyun şişede çıkardığı sese ve baloncuklara bakıp durdu. Sonra şişeyi onun eline verdim. Evire çevire inceledi ve ısırmaya çalıştı. Hatta ısıramadığı için sinirlendi :)
Daha sonra akan musluğun altında ellerini yıkadım. Suyun tenine değmesini ve sıçramaları şaşkınlıkla izledi. Aktivitenin bu bölümünün fotoğraflarını çekemedim.

2 yorum:

KEO dedi ki...

Hülyacığım Defne'yi merak ediyordum çook tatlı bir bebekmişş maşallah! Su tüm bebekler için sihirli birşey sanırım:)

Adsız dedi ki...

Özgür'cüğüm çok teşekkür ederim. Haklısın, bütün bebeklere bayılıyorum ;)
Ceren'i öperim...