Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


27 Aralık 2009 Pazar

Selin'den Ela'ya...Hem de Elden!

Çiğdem-Selin (23 aylık)
Selin bu sene çok şanslıydı çünkü ilk defa katıldığı Montessori Grubu yılbaşı hediye çekilişinde Ela çıktı. Sanırım hediyesini elden verebilen tek çocuk oldu. Biz birbirimize arabayla 5 dakikalık bir mesafede oturuyoruz da:) Geçen hafta cuma sabahı için Ela ve uydusu Esra'yı bize davet etmiştik. Bir gece önceden hediyeyi Selin’in boyadığı kağıda sardık. Ela geldiğinde önce epey bir süre içeride oynadılar. Sonra sıra hediye faslına geldi. Meleğim hediyesini verip kenara çekildi. Ela paketi alıp kanapenin üzerinde açmaya çalışırken Selin bir taraftan Ela’yı okşuyordu. Elacığım paketi büyük bir zevkle yırtıp açtı ama hediyesini açamadı. Valla biz bile açamadık:) Zar zor bıçakla filan becerebildik. Paketten çıkan ayıcık ve kıyafetlerini birlikte incelediler.
Esra kıyafetlerin nasıl dikildiğini(!) gösterirken dikkatle seyrettiler. Ela için henüz erken olsa da 6 ay sonra bu oyuncağı bulamayız belki diye Esra’ya danışarak almıştım hediyeyi. Ela teşekkür etmek için Selin’i öpmek istediğinde Meleğim de yanağını uzattı hemen. Öyle şekerlerdi ki...

Hiç yorum yok: