Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


18 Aralık 2009 Cuma

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ VE HEDİYELERİMİZ

DİJLE&DİJLE EZEL(2O,5 AYLIK)
http://www.pamkprenses.blogspot.com/








EZEL'İN ÇEKİLİŞTE BİZİ ÇEKEN İPEK ELİF VE ANNESİ SEVGİLİ SEBİLE'DEN GELEN YENİ YIL HEDİYESİNİ HEYECANLA KARŞILAYIŞI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ.BEN FOTOĞRAF MAKİNASINI ALIP GELENE KADAR SEN ÇOKTAN PAKETİ AÇMIŞTI:))))


HEDİYE ARKADAŞLARIMIZ:) TAM DA EZEL'İN SEVDİĞİ GİBİ KÖPEK FİGÜRÜ İÇEREN BİR YAP/BOZ İLE,YİNE YENİ YIL TEMALI İÇİNDE BOL BOL KEDİ/KÖPEK RESMİ DE İÇERİR,KENDİ HAZIRLAYIP/YAZIP/LAMİNE ETTİKLERİ KİTAP İLE BİZİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU ETTİ..

EZEL'CİM,YAP/BOZ'U DEFALARCA YAPIP BOZDU(Kİ EN UZUN YAP/BOZ TECRÜBESİ)KİTABIMIZI İSE AKLIMIZA GELDİKÇE OKUYOR;NOEL BABA'YA DEDE DİYOR,KEDİLERE PİSİ PİSİ KÖPEĞİMİZE İSE HAVVV HOOVV DEL DİYORUZ.

ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.GRUP KURUCUMUZ SEVGİLİ ESRA'YA;BİZLERİ BİRARAYA GETİRDİĞİ İÇİN,

ÇEKİLİŞİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIMIZA AYIRDIKLARI ZAMAN VE EMEK İÇİN

VE SEVGİLİ SEBİLE İLE İPEK ELİF'E BÖYLE GÜZEL HEDİYELER HAZIRLAYIP EZO'MUN GÖZLERİNİ IŞILDATTIKLARI İÇİN...

5 yorum:

füsfüs dedi ki...

güle güle kullansın ezel, sebile ve ipeği de tebrik ediyorum, hazırladıkları kitap gerçekten çok güzel olmuş, ellerine sağlık

Leptir (Nataša) dedi ki...

Hi! I just found this blog and I like it very much! Very interesting activities! Thank you for beautiful ideas.

Esra dedi ki...

Hello dear Leptir,
this is the website of our Turkish Montessori email group. There are more than 300 members of in our group and most of them are writers of this blog as well.
I am the founder of this group and glad to meet you as well. I have visited your blog and will be watching it for new ideas.
Greetings,
Esra

Leptir (Nataša) dedi ki...

Thanks for visiting!
Hugs from Croatia.

SEBİLE ŞİMŞEK dedi ki...

Biz hazırlarken hem oynadık hem büyük keyif aldık. Minik Ezel iyi günlerde , bol gülücükler eşliğinde oynasın inşallah.