Yasal Uyari

Aksi belirtilmedikce bu sitede yayinlanan tum yazilarin ve fotograflarin telif hakki yazarina aittir. Izinsiz yapilan tum alintilar icin hukuki yollarin acik oldugu hatirlatilir.
-----------------------------------------

Tanitim

Bu blog, cok yazarli olup Montessori Egitimi mail grubu uyelerinin yazilarindan olusmaktadir ve Montessori Egitimi ile ilgili yazilar icermektedir. Yazarin ismi (ya da takma ismi) yazinin genelde basinda ya da sonunda yer almaktadir.

Buyuyorum Egleniyorum Ogreniyorum aktiviteleri her iki haftada bir konu degistiren ve uyelerimizin cocuklar ile yaptigi calismalari icermektedir.

Buyrun, hosgeldiniz...


22 Aralık 2009 Salı

Yeni Yıl Hediye Arkadaşı...

Güneş - Begüm 18 Aylık

Sevgili seher'in öncülük ettiği çekilişte, aramızdaki bir çekim ile bize hediyeyi İzmir'den Deniz aldı, 23 Nisan 'da da birbirlerine çıkmışlardı, o zamanlar Begüm su çiçeği olduğu için çok özenememiştim ben, Denizin Annesi Demet çok güzel bir fotoğraf arkasına not düşmeyi unutmamıştı, Begüm'ün hediyesi işyerime geldi, heyecanla akşam olmasını bekledim, paketi begüm'ün açmasını istedim, begüm ayyyy yaptı paketini açarken çok mutlu oldu, hediyemiz bizim daha önceden de istediğimiz ama bulamadığımız ahşap delikli boncuklardandı, Demet çok özenli bir hediye paketi yapmış, şeker şekli vermiş, Begüm hediyesini heyecanla açtı, paket açmayı çok seviyor, ben begüme deniz'i anlattım, hemen oynadık, ama begüm'ün hala oral dönemi devam ediyor, tehlike yaratmadan bir süre sonra kullanmak üzere kaldırdım. Çok Teşekkür ediyorum Demetciğim.




Yine bir tesadüf ile (Füsün öncülügündeki çekilişte)bende demet'e hediye alacaktım, süpriz olacaktı ve Demet'e gerçekten süpriz oldu, ben de hemen Begüm'ün bir resmini yolladım Deniz'e, ve Pazartesi sabahı santraldeki arkadaş kargon var deyince diğer çekilişle ilgili zannettim ama bir baktım Demet!! hemen açtım Begüm için çok güzel bir Lapbookk ve çok güzel Begüm için saklayacağım bir fotograf ile haftaya mutlu başladım.
Teşekkürler ediyorum sevgili Demet'e ve Deniz'e..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sexcam Amateur Fotzen

Porno Weiber

Amateure Cams